DSCF4077smal

Solidaritet

Solidaritet

Du kan ikke redde verden. Ikke alene. Heldigvis står du sammen med titusenvis av ungdommer fra Norge og andre steder i verden hvis du deltar på Operasjon Dagsverk.


Kopi-av-IMG_8058

Det er slik vi endrer verden. Ved å støtte ungdom, slik at de kan ta styringen i sine egne liv. Solidaritet ligger til grunn for alt vi gjør. Solidaritet handler om fellesskap, samhold og felles ansvar. Ungdom er først og fremst individer som vil endre fremtiden sin. Verden er urettferdig, og for mange er virkeligheten brutal. Samtidig finnes det alltid håp og muligheter. Den dagen positiv endring i verden blir umulig, kan OD legges ned. Vi redder ikke ungdom i håpløse situasjoner, men støtter sterke ungdommer som kjemper for en bedre fremtid for alle. Ungdom i andre deler av verden er ikke så eksotiske. De har samme drømmer og ambisjoner som deg og meg: Et godt og meningsfylt liv. Det er ikke så komplisert. Ungdom er ungdom uansett.

solidaritet handler om at vi alle må samarbeide hvis vi skal skape en rettferdig verden for alle

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer