DSC_2390_edit

Hva er OD?

Hva er OD?

Vi er Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. Vi jobber for en bedre verden ved å sette global urettferdighet på timeplanen i den norske skolen. Vi sprer kunnskap og engasjement for en mer rettferdig fremtid for alle.

46445108_1959263300859180_8441557632430374912_n

Ved å delta på OD kan elever ved norske skoler lære mer om globale spørsmål og frivillig velge å jobbe en dag til inntekt for et prosjekt som bidrar til en bedre verden. Vi støtter alltid prosjekter med ungdom, utdanning og utvikling i fokus. Vi bevisstgjør ungdom i Norge om at våre holdninger og handlinger former verden. Vi jobber for at ungdom i hele verden skal få påvirke avgjørelser som angår vår felles fremtid. Når ungdom sine meninger blir ignorert, skapes en urettferdig verden på de voksnes premisser. Ungdom skal styre verden i morgen, og vi kan ikke overlate alle veivalgene til voksne i rike land. Vi er alle i samme båt, og alt henger sammen. Våre perspektiver er viktige.

« Vi er den neste generasjonen »

Janna, Palestina

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer