IMG_9391

Gjør OD relevant for undervisningen

Gjør OD relevant for undervisningen

Globale sammenhenger er komplekse saker. Vi gjør sammenhengene litt enklere å forstå. OD er en enkel og engasjerende måte å lære mer om verden.

OD kan knyttes opp mot kompetansemål, og er relevant for en rekke fag i både videregående og ungdomsskolen. Relevante oppgaver og ressurser finner du her

Gjennom årets OD kan elevene lære mer om situasjonen i DR Kongo, globale sammenhenger, og bli inspirert til å gjøre en forskjell i verden. Vi ønsker oss en mer rettferdig verden, og skolen er den beste arenaen for å skape bevisste borgere i en verden i endring.

Bruk årets IU til å sette global urettferdighet i sammenheng med undervisningen! Læringsutbyttet for elevene kan være stort!

Her er noen forslag til opplegg som kan gjennomføres på skolen i forbindelse med Operasjon Dagsverk

Alt vårt arbeid er ledet av ungdom, og alle våre prosjekter skapes ut fra ungdoms behov. Vi er alle ungdommer. Det er derfor vi kan kalle oss Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom.

Mange skoler lar fantasien få fritt utløp i gjennomføringen av OD

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer