Hvordan gjennomføre OD?

Skap din egen
arbeidsplass

Har du kontaktet bedrifter i ditt område, men får ingen napp? Det betyr ikke at du ikke kan jobbe på OD-dagen! Du kan skape din egen arbeidsplass!

Har du en gründer i magen? Da er dette kanskje din mulighet til å teste ut et forretningskonsept du lager helt selv! Har du dikt eller bilder du har lyst til å selge? Lyst til å spille musikk i gågata? Du kan gjøre det på OD-dagen! Du kan gjøre det alene, eller sammen med venner. Det kan være gøy å jobbe i gruppe hvor dere skaper noe sammen. Med bidra.no kan du lage en jobb du bestemmer selv, og tjene inn penger sammen med vennene dine, eller helt alene. Det funker med både kort og Vipps og skolen har hele tiden oversikt. Det er veldig praktisk, for da kan dere bruke mindre tid på å holde oversikt selv. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan tjene inn penger til ditt dagsverk på OD-dagen. Vær kreativ, eller gjør noe enkelt. Det er helt opp til deg.

Mer om hvordan dere kan skape deres egen arbeidsplass kan du lese her

« Jeg jobbet for Våganavisa som gatereporter på OD-dagen. Det var en veldig morsom og lærerik dag! »

Ihne, 16

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer