Hvordan gjennomføre OD?

Lag arrangement
på skolen!

Er det vanskelig å finne nok jobber til alle elevene på skolen? Er det få arbeidsplasser i deres nærområde? Da kan dere lage et arrangement på skolen som mange kan være med på!

Mange skoler arrangerer konserter, setter opp en forestilling, lager internasjonal kafé i kantina, og andre ting. I noen tilfeller kan det være komplisert å finne individuelle jobber til hver enkelt elev. Da kan det være både gøy og sosialt å lage et arrangement som hele, eller deler av skolen kan delta på. Med bidra.no kan dere lage et arrangement på skolen, og dere bestemmer helt selv hva dere har lyst til å gjøre. Dere kan invitere foreldre, venner, søsken og andre, og dere kan til og med tipse lokalavisa og at det skjer. Journalister liker å dekke arrangementer som skjer rundt om i landet. Dette kan gjøres med både kort og Vipps og skolen har hele tiden oversikt over hva som er jobbet inn. Vær kreative, eller gjør noe enkelt. Det er opp til dere.

Mer om hvordan dere kan lage et arrangement på bidra.no kan du lese her

« For noen år siden jobbet jeg i en stall med hester. Det var en av de beste OD-dagene, og det vekket en ny interesse hos meg! »

Ville

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer