Betaling for
dagsverk

På OD-dagen jobber elever som ønsker å bidra til årets prosjekt! Du kan betale for dagsverk med Vipps, kort eller faktura. Her fyller arbeidsgiver inn informasjon om seg selv, samt elevens navn, skole og klasse. Når betalingen er gjennomført genereres et referansenummer, som skrives på elevens arbeidskort. Eleven tar med arbeidskortet tilbake til skolen, og referansenummeret er elevens bevis på at h*n har jobbet på OD-dagen.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan betale for dagsverk?

Gå inn på betale.od.no og betal for elevens dagsverk med Vipps, kort eller faktura (kun for bedrifter). Her fyller arbeidsgiver inn litt info om seg selv, elevens navn skole og klasse.

Når betalingen er gjennomført genereres et referansenummer, som skrives på elevens arbeidskort. Eleven tar med arbeidskortet tilbake til skolen, og referansenummeret er elevens bevis på at h*n har jobbet på OD-dagen.

Hva koster et dagsverk?

Minstepris for elev ved ungdomsskolen er 300,-

Minstepris for elev ved videregående skole er 400,-

Mangler eleven et arbeidskort?

Du kan laste ned et nytt her! (legg ved fil)

Kan jeg betale med kontanter?

Noen skoler godtar kontantbetaling for dagsverk. Beløpet skrives da på elevens arbeidskort, som eleven tar med seg tilbake til skolen når kontantene leveres etter OD-dagen. Det gis ikke kvittering til arbeidsgiver for betaling med kontanter.

Hva skal jeg med referansenummeret?

Hvordan får jeg kvittering for betalingen?

Jeg har betalt to ganger for samme elev, hva gjør jeg?

Spørsmål angående betaling?

Kontakt OD sentralt på e-post od@od.no

eller telefon 22 99 37 10

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer