Klar-til-a-jobbe

Jobb på OD-dagen

Jobb på OD-dagen

Verden er urettferdig. Sånn er det bare. Og slik vil det alltid være. Eller?

Vi er ikke nødt til å godta at den verden vi arvet er den samme vi gir videre til neste generasjon. Vi trenger ikke å godta at de voksne har skapt en verden hvor noen få har masse, mens millioner har nesten ingen ting. Det er ikke sånn at vi er født med ulike evner. Men vi er født med helt ulike muligheter i livet, og det trenger vi faktisk ikke å godta.

Vi kan jobbe for å gjøre verden bedre. En helt konkret jobb du kan gjøre, er å jobbe på OD-dagen. På OD-dagen går titusenvis av ungdom, akkurat som deg, ut i jobb. Målet er å gjøre livet til titusenvis av ungdommer - også akkurat som deg - et annet sted i verden, litt bedre. Den muligheten har også du. Ved å jobbe på OD-dagen støtter du et utviklingsprosjekt som skal gjøre de urettferdige ulikhetene i verden litt mindre. Synes du alle fortjener en sjanse i livet, uansett hudfarge, legning, etternavn eller religion? Da har du muligheten til å jobbe på OD-dagen, og støtte en mer rettferdig verden for alle.

Caritas-Norge-EO-presentasjon

Ved å jobbe på OD-dagen støtter du en bedre fremtid for ungdom i DR Kongo

« Jeg jobbet med å redigere film i et mediebyrå på OD-dagen. Det var kjempegøy! »

Siril, 18

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer