20171102-IMG_3184

Bli frivillig i OD

Bli frivillig i OD

De fleste av oss ønsker å være del av noe større enn seg selv. Det kan være et fotballag, eller en facebookgruppe. Det er ikke så viktig hva det er, men alle trenger et sted å gjøre og diskutere ting sammen med andre.

P8083514

Det er ikke kjedelig å jobbe for en bedre verden. Det faktisk ganske gøy og inspirerende! Vi er en gjeng med ungdommer som er interesserte i hvordan verden henger sammen, og hvordan vi kan gjøre den litt bedre. I tillegg liker vi fotball, musikk, serier, og alt det vanlige. Ved å bli frivillig i OD kan du få venner fra hele Norge som møtes og har det gøy og lærer mer om verden. Du kan få venner fra Finnmark til Kristiansand som synes det er dritt at millioner av ungdommer akkurat som oss blir født uten muligheten til å leve ut sitt potensiale. At altfor mange bare godtar at verden er urettferdig.Hver skole som deltar har en skolekomite som organiserer OD på sine skoler, og i rundt i landet finnes det distriktskomiteer som møtes jevnlig og skaper både nye venner og en bedre verden.

OD er en aksjon av, med og for ungdom!

Vi vil gjerne ha deg med på laget!

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer